Schaduwkind 

Album: Schuilen onder uw vleugels 

 

De invulling en zingeving van je leven na het verlies van een kind .  Zal er toch niet eens een ‘ooit’ zijn, een moment van weerzien?


Ons liedje “Schaduwkind” gaat over het verlies van een kind en het weerzien.

Vlinder 

Album: Nefesh

 

Een liedje van Mission Grace over een jonge vrouw die zich probeert staande te houden. Het lijkt een ongelijke strijd! Zij wil vluchten voor de altijd durende chaos in haar hoofd. 

 

Wij schrijven onze eigen liedjes en verzorgen ook aanbiddingsdiensten met bekende en eigentijdse muziek! 

Emma 

Album: King of kings

 

Emma is een prachtig liedje wat je voelt. Je kind of kleinkinderen niet meer mogen zien. Dagelijks hebben vele mensen hiermee te maken.

Afgebroken bloem 

 

Album: En de tijd gaat door

 

Een prachtig klein lied van Mission grace over geestelijk herstel en genezing na misbruik!

Ik mis je

 

Album: King of kings

 

Het liedje ‘Ik mis je’ vertolkt de knagende heimwee en rouw over het verlies van een dierbare.  Verlies roept heel diepe gevoelens op: pijn, woede, teleurstelling, verlatenheid. 

 

De diepste troost mag je van God verlangen. Daarom mag een mens ook zijn klacht tegen God uiten.  Dat is geen teken van ongeloof, maar juist van geloof! Want het laat zien, dat je een relatie met God hebt.

Een Vader is op zoek

 

Album: Genadetijd

 

En over oorlogen zei Jezus alleen maar: Heb je vijanden lief. Hij wilde mensen leren anders te worden, zodat díé iets vóór de armen en tégen oorlogen konden doen. En dat wil hij nog steeds. Dat is de enige manier om de armen te helpen en oorlogen te stoppen.’

 

 

Stay up to date?

Follow us on social media