Mission Grace – King of Kings album

 

 

Mission Grace is een band die groeit met elk album. Het in 2015 verschenen album King of Kings is daarvan het bewijs. Peter Smit en Wim van der Bent schreven een aantal prachtige popsongs, deels Nederlandstalig en deels Engelstalig.

 

Ook muzikaal is dit een prachtig album geworden dat bruist van creativiteit en mooie zang. Mede ook door de inbreng van producer Wouter Pols en gastgitarist Hanjo Fisser heeft ‘King of Kings’ extra glans gekregen.

 

Met drummer Ruud van de Meeberg en bassist Paul van Vliet heeft Mission Grace een stevige ritmische basis gekregen waarop de vocalen van Inge den Hollander, Jaqueline Hoek en Wim van der Bent prachtig uitkomen. Peter Smit, Remco den Hollander en gast Hanjo Fisser zorgen voor sfeervolle gitaarklanken.

Wim van Bent heeft als pianist een belangrijke rol in de muzikale omlijsting. De Here Jezus staat centraal in de songs die soms heel persoonlijk en indringend zijn.

 

Wouter Pols verzorgde de opname, mix en productie van dit album waarvan de opbrengst gaat naar verschillende projecten van de Stichting Help ons Helpen.

 

1 It always comes back to you 03:43
Humble-King 04:20
3 Heleen 02:15
King of Kings 03:00 (Beluister het gehele nummer)
5 Emma 02:43
6 It’s Grace 03:04
7 Jesus is my Music 02:54
8 Een wonder 04:33
9 Heer, Uw trouw duurt voor eeuwig 05:12
10 Ik mis je 03:42
11 Back Home 04:14
12 Doe maar open 03:09
13 Mijn Shalom 03:56 (Beluister het gehele nummer)

 

 

Zegen verspreiden
King of kings is niet alleen een album dat muzikale zegen verspreidt, maar ook materiële zegen brengt aan kinderen en ouderen die het moeilijk hebben in Roemenië, Malawi, Bolivia en Israël. De opbrengt komt namelijk ten goede aan projecten van de Stichting ‘Help ons helpen’ (www.stichtinghelponshelpen.nl).

 

Bestel dit prachtige album! U helpt dan direct mee in hulpverlening voor weduwen en wezen!