Muziek en Zendingsprojecten gaan samen

 

 

Mission Grace laat u van hart tot hart horen hoe de liedjes aansluiten bij ons leven. Ben je op zoek naar muziek die ook een hoger plan dient? Dan ben je bij Mission Grace aan het goede adres. En als deze gospelband niet in Nederland is, kan het zijn dat je ze in het buitenland moet zoeken. Ze maken regelmatig reizen voor stichting Help ons Helpen naar ontwikkelingslanden om de mensen te daar helpen. Vaak ook weer een inspiratiebron voor nieuwe liedjes!

 

Nefesh Het is een prachtig akoestische album geworden met Engelse en Nederlandstalige liedjes die uitnodigen voor een moment van bezinning, meditatie en aanbidding. We hopen met ons akoestische album Nefesh (JQZ Muziekproducties) een stukje rust te mogen doorgeven.

 

King of kings Op het nieuwe album “King of kings” (Ecovata) staan dertien prachtige pop songs, waar gevoelige folk invloeden doorheen zijn verweven. Het album is een ontmoeting van hart tot hart en een verlangen naar de wederkomst van Yeshua in Yerusalaiem.

 

Genadetijd Een prachtig dubbel album die wij u heel goedkoop kunnen aanbieden om kennis te kunnen maken met onze liedjes of om anderen een uniek cadeau te kunnen geven. “Genadetijd” is een thematisch album dat benadrukt dat we nog steeds de mogelijkheid hebben het genadewonder van de Here God te aanvaarden.

 

De dag breekt aan In 2009 hebben we een prachtig thematisch album “De dag breekt aan” gemaakt, dat de centrale rol onderstreept van Israël in God’s plan met de wereld.

 

Stichting Help ons Helpen Stichting Help ons Helpen is een christelijke non-profit hulporganisatie. Sinds 1992 zijn wij actief in Roemenië, sinds 2009 in Israël en sinds 2014 in India en Malawi.

 

Hiernaast steunt de stichting personen of projecten die bijdragen aan de doelstelling van onze stichting.

 

Via een jaarlijkse voedselactie zamelt de stichting geld en voedselpakketten in voor Roemenië en de voedselbank in Katwijk.

 

Onze doelstelling is om zowel materiële als geestelijke hulp te verstrekken aan noodlijdende personen of gezinnen (ongeacht levensovertuiging) in het binnen- en buitenland.

Alle 4 resultaten

 

Alle 4 resultaten